De grand cru onder de wijnkelders

WijnopslagWijnopslag; een belangrijk gegeven bij het rijpen van wijn. De methode welke wordt gebruikt voor uw wijnopslag is van grote invloed op het rijpingsproces van uw wijnen. Een manier om uw wijn op te slaan is middels het gebruik van een wijnklimaatkast, maar nog beter, wat dacht u van uw eigen wijnkelder?

Uw eigen wijnopslag

Uw eigen wijnopslag verdient extra aandacht. U wilt natuurlijk graag met uw wijnopslag een goede indruk achter laten bij vrienden en kennissen en natuurlijk trots kunnen zijn op uw eigen wijnopslag. Wijnkelder.nl levert prefab wijnkelders die onder elke bestaande woning kunnen worden geplaatst.

Systemen voor uw wijnopslag

Systemen voor uw wijnopslag Er bestaan verschillende systemen voor uw wijnopslag. Deze wijnopslag systemen hebben ieder zijn eigen vormgeving, functies en voordelen. Bij deze systemen en mogelijkheden kunt u denken aan:
  • wijnrekken
  • wijnkasten
  • wijnkoeling
  • wijnmeubels
Maar vervult dit de wensen van een gepassioneerd wijnliefhebber? Wat dacht u van een heuse eigen wijnkelder. Met een view vanuit uw woonkamer bekijkt u uw juweeltjes door het hardglazen luik. De Helicave wijnkelder zorgt voor een natuurlijk rijpingsproces van uw wijnen. De wijnkelder heeft constant de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat uw wijnen onder de juiste omstandigheden kunnen rijpen. Nieuwsgierig? (http://www.wijnkelder.nl/product/typen.html).

Meer informatie over wijnopslag

Voor meer informatie over wijnopslag in uw eigen unieke wijnkelder neemt u contact met ons op. Zowel telefonisch of via de e-mail zijn wij u graag van dienst! Zie hiervoor onze contactpagina.
wijnopslag
Oude Veiling 4 Maasland
Postbus 254
3140 AG Maassluis
Telefoon (010) 599 18 18
info@wijnkelder.nl