De grand cru onder de wijnkelders

WijnkastEen wijnkast bootst de omstandigheden als van een echte wijnkelder na. Een wijnkast is geschikt voor wijnen die direct op dronk zijn. Deze wijnkasten zijn goed om uw wijnen in bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken te presenteren. Wijnen die voor langere tijd worden opgelegd kunnen het beste rijpen in een echte wijnkelder.

Wijnkast of wijnkelder

Een wijnkast mist de ruimte en de sfeer die een echte wijnkelder wel heeft. Wijnkelder.nl plaatst unieke, sfeervolle prefab wijnkelders binnen twee weken onder uw bestaande woning. Het is de snelste, goedkoopste en makkelijkste manier zijn om een echte wijnkelder onder uw huis te plaatsen.

Welke type wijnkast?

Afhankelijk van uw eisen en wensen kunt u kiezen voor een bewaarkast, klimaatkast, serveerkast of een wijnkoelkast.

Als u altijd meerdere dozen wijn bewaart, welke een rijpingstijd van maanden of zelfs jaren hebben, dan biedt Helicave wijnkelder de uitkomst. Wij leveren Helicave wijnkelders die onder elk type woning passen.

Voordelen wijnkelder in plaats van wijnkast

Door onze wijnkelders is het mogelijk honderden flessen wijn in topconditie te bewaren, zo lang als u zelf wilt. Wijnen per doos aanschaffen (nog altijd de goedkoopste manier) en deze een aantal jaren bewaren om te kijken hoe ze zich ontwikkelen. Ook het om het jaar aanschaffen van dezelfde wijn, om uw eigen ‘verticale’ collectie te creëren. U kunt uw voordeel doen met speciale aanbiedingen, met de wetenschap dat u toch voldoende ruimte heeft om de wijn in optimale conditie te bewaren.

Meer informatie over wijnkasten

Gaat u een wijnkast aanschaffen, of wilt u liever de mogelijkheden horen voor een echte Helicave wijnkelder onder uw huis? Neem dan contact met ons op.
wijnkast
Oude Veiling 4 Maasland
Postbus 254
3140 AG Maassluis
Telefoon (010) 599 18 18
info@wijnkelder.nl