De grand cru onder de wijnkelders

Wijn opslaanWijn opslaan is niet voor elke wijn weggelegd. De meeste wijnen die worden verkocht hebben een beperkte houdbaarheidsdatum, en zijn alleen geschikt voor consumptie binnen een aantal maanden. Slechts een klein deel van alle wijnen is het bewaren waard.

Ervaring met wijn opslaan

Echte bewaarwijnen, ook wel ‘oplegwijnen’ genoemd, zijn het opslaan ervan waard. Deze flessen op de juiste wijze opslaan is niet altijd even gemakkelijk. Velen gebruiken slechts het wijnrek in de woonkamer of keuken. Maar bekend is, dat dit niet de juiste omstandigheden zijn om uw wijn te laten rijpen. Het is er vaak te licht of de lucht is te droog, waardoor de kwaliteit van de wijn negatief wordt beïnvloed.

Verantwoord wijn opslaan

Er zijn verschillende manieren voor het verantwoord opslaan van uw wijn:
  • Wijn opslaan in een wijnklimaatkast of wijnbewaarkast
  • Wijn opslaan in een modulaire wijnkoelcel
  • Wijn opslaan in een gehuurde wijnkelder bij derden
  • Óf: Wijn opslaan in uw eigen wijnkelder!
Wijnkelder.nl biedt verschillende typen Helicave prefab wijnkelders welke binnen twee weken onder uw woning worden geplaatst. Deze wijnkelders zijn uniek door hun ronde of ovale uitvoering. Ze bieden ruimte voor 650 tot 3000 flessen en geven mooi zicht op uw wijnen.

Wijn opslaan – meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over wijn opslaan in combinatie met een eigen wijnkelder? Neemt contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
wijn opslaan
Oude Veiling 4 Maasland
Postbus 254
3140 AG Maassluis
Telefoon (010) 599 18 18
info@wijnkelder.nl