De grand cru onder de wijnkelders

After salesGemiddeld vier tot vijf weken nadat de kelder is geïnstalleerd, kijken we de gehele kelder na en controleren we de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad. Eenmaal tevreden kan de kelder worden gevuld worden met wijn.

Authenticiteit, kennis & kwaliteit

De originele techniek voor wijnopslag in een specifiek aangelegde kelder vindt zijn oorsprong in Frankrijk. George Harnois, de ontwikkelaar van de Helicave, heeft in de jaren ‘70 in Frankrijk zijn gepatenteerde Hélicave Harnois geïntroduceerd. Groupe Socotec uit Frankrijk, een inspectiebedrijf voor kwaliteit in de bouwnijverheid heeft een kwaliteitsregister van elk model Hélicave ontwikkeld waaraan de kelders continu worden getoetst. Hierdoor wordt kennis en kwaliteit bij de plaatsing van een Helicave gewaarborgd.

Garantie

Omdat wij overtuigd zijn van de hoogwaardige kwaliteit van de Helicave, geven wij een garantie van tien jaar op de compleet geïnstalleerde wijnkelder. Indien er gedurende deze periode een defect optreedt, onder normaal gebruik, repareren wij de kelder geheel kostenloos.

Mocht u na de installatie van de Helicave nog vragen hebben, dan zullen wij uw vragen te allen tijde beantwoorden. Ook bij twijfel over het functioneren van de Helicave komen wij nogmaals bij u langs om het probleem te verhelpen.

Download de voorwaarden.

Oude Veiling 4 Maasland
Postbus 254
3140 AG Maassluis
Telefoon (010) 599 18 18
info@wijnkelder.nl